Ryhdy jälleenmyyjäksi

Oletko kiinnostunut Tam-Silkin jälleenmyynnistä? Haluatko valikoimiisi aidosti Suomessa valmistettuja tuotteita? Ryhdy jälleenmyyjäksi, sillä nyt se on helppoa. Jälleenmyyjiemme on helppo tilata suoraan verkkokaupastamme lisää tuotteita ja toimitamme myös pieniä eriä, esimerkiksi puuttuvia kokoja tarpeesi mukaan. Seuraa tämän sivun ohjeita ja olet jälleenmyyjä nopeammin kuin huomaatkaan.

Alkaaksesi jälleenmyyjäksi sinun on sitouduttava jälleenmyynnin toimitusehtoihin.

Hae jälleenmyyjäksi

Luo Oma käyttäjätili. Valitse “Rekisteröidy” syöttämällä kenttiin  sähköpostiosoitteesi sekä salasana, jonka muistat. Muista lähettää tiedot painamalla Rekisteröidy -painiketta. Tämän jälkeen olet rekisteröitynyt.

Lähetä sähköpostilla osoitteeseen tuomo.saarni(at)tamsilk.fi oma y-tunnuksesi, yhtiön nimi sekä käyttäjätunnuksesi. Kerro meille myös myymälän nimi, jos se on eri kuin yhtiön nimi.

Saat meiltä paluupostissa viestin kun sinut on lisätty jälleenmyyjäksi. Tämän jälkeen kun kirjaudut verkkokauppaamme näet jälleenmyyjille tarkoitetut tiedot ja hinnat. Näin voit tehdä jatkossa tilauksia verkkokaupasta suoraan tukkuhinnoilla.

Tervetuloa jälleenmyyjäksi!

Myynnin ja markkinoinnin tuki jälleenmyyjillemme

Haluamme auttaa Sinua menestymään ja tekemään enemmän kauppaa, sillä Sinun menestymisesi on myös meidän menestystämme.

Liitämme sinut jälleenmyyjien uutiskirjeen tilaajaksi automaattisesti. Uutiskirjeestä saat tietää jälleenmyyjille tarkoitetuista kampanjoista, apua markkinointiin sekä maksutonta markkinointimateriaalia. Kysymme uutiskirjeellä jälleenmyyjiä markkinointikampanjoihin, joissa nostetaan yksittäisiä jälleenmyyjiä alueellisesti esille ja kohdennetaan Tam-Silkin maksamaa markkinointia.