Jälleenmyyjäksi

Oletko kiinnostunut Tam-Silkin jälleenmyynnistä? Haluatko valikoimiisi aidosti Suomessa valmistettuja tuotteita? Nyt se on helppoa. Jälleenmyyjiemme on helppo tilata suoraan verkkokaupastamme lisää tuotteita ja toimitamme myös pieniä eriä, esimerkiksi puuttuvia kokoja tarpeesi mukaan.

 

Seuraa tämän sivun ohjeita ja olet jälleenmyyjä nopeammin kuin huomaatkaan.

Jälleenmyyjäksi

Ohjeet

Mene linkkiin Oma käyttäjätili. Valitse “Rekisteröidy” syöttämällä kenttiin  sähköpostiosoitteesi sekä salasana, jonka muistat. Muista lähettää tiedot painamalla Rekisteröidy -painiketta.

Tämän jälkeen olet rekisteröitynyt. Järjestelmä luo sinulle käyttäjänimen, mutta voit jatkossa kirjautua antamallasi sähköpostiosoitteella sekä salasanalla.

Lähetä meille seuraavaksi sähköpostilla osoitteeseen tuomo.saarni (at) tamsilk . fi oma y-tunnuksesi, yhtiön nimi sekä käyttäjätunnuksesi (jos se ei ole sama sähköpostiosoite mistä lähetät). Kerro meille myös myyntipisteesi nimi, jos se on eri kuin yhtiön nimi. Huomaathan, että jälleenmyyjäksi otetaan vain kaupparekisteriin merkittyjä yhtiöitä, joilla on y-tunnus.

Saat meiltä paluupostissa viestin kun sinut on lisätty jälleenmyyjäksi. Tämän jälkeen kun kirjaudut verkkokauppaamme näet jälleenmyyjille tarkoitetut tiedot ja hinnat. Näin voit tehdä jatkossa tilauksia verkkokaupasta suoraan jälleenmyyjähinnoilla.

Jos sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä:  tuomo.saarni (at) tamsilk . fi tai 040 528 7167.

Tervetuloa jälleenmyyjäksi!