Jälleenmyynnin toimitusehdot

Tavoitteenamme on palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja edesauttaa jälleenmyyjiemme kaupankäyntiä ja myyntiä. Jälleenmyyjien tasapuolisen kohtelun ja menestyksen takaamiseksi olemme laatineet seuraavat ehdot, jotka jälleenmyyjä hyväksyy tilatessaan tuotteita Tam-Silk Oy:ltä.

Jälleenmyyjä vastaa riittävän tuotevaraston ylläpitämisestä sekä tuotteiden toimituksista loppuasiakkaille. Jälleenmyyjällä on oikeus tilata myös pienempiä eriä varaston tuotepuutteiden täydentämiseksi, mutta yksittäisten tuotteiden tilaaminen tukkuhinnalla katsotaan jälleenmyynnin toimitusehtojen rikkomiseksi ja tukkumyynnin vastaiseksi toiminnaksi.

Hinnoittelu

Tam-Silk Oy:n verkkokaupan kuluttajille tarjotut hinnat ovat suositushintoja. Jälleenmyyjää kehotetaan myymään Tam-Silk Oy:n tuotteita parhaalla mahdollisella hinnalla oman liiketoimintansa menestymisen varmistamiseksi. Tämä hinta voi olla korkeampi tai matalampi kuin verkkokaupassa tarjottu kuluttajahinta. Tam-Silk Oy pidättää oikeuden puuttua hinnoitteluun jos Tam-Silk Oy katsoo hinnoittelun merkittävästi heikentävän muiden jälleenmyyjien markkina-asemaa tai Tam-Silk Oy:n imagoa.

Alennus-kampanjat

Tam-Silk Oy tarjoaa kuluttaja-asiakkailleen alennus-kampanjoita satunnaisesti. Kuluttajakampanjoiden alennukset eivät koske jälleenmyyjiä. Jos jälleenmyyjä käyttää alennus-kampanjassa käytettyä etua, niin Tam-Silk Oy pidättää oikeuden peruuttaa kauppa tai laskuttaa jälleenmyyjältä erotus.

Tam-Silk Oy tarjoaa jälleenmyyntiasiakkailleen omia alennus-kampanjoita. Näiden kampanjoiden ehdot annetaan erikseen kampanjan yhteydessä.

Maksaminen ja toimitus

Jälleenmyyjien verkkokauppatilaukset maksetaan ostoksen yhteydessä ja niihin lisätään voimassa oleva postimaksu. Jälleenmyyjä voi valita maksutavaksi myös laskun, mutta tämän palvelun tarjoaa kolmas osapuoli, jonka kanssa syntyvä sopimussuhde on jälleenmyyjän ja kolmannen osapuolen välinen.

Logo ja kuvamateriaali

Jälleenmyyjällä on oikeus käyttää Tam-Silk Oy:n logoa ja kuvamateriaalia omassa markkinoinnissaan, joka koskee Tam-Silk Oy:n tuotteita ja palveluita. Logon muokkaaminen on kiellettyä, poislukien kuvasuhteen säilyttävä kokomuutos. Tam-Silk Oy toimittaa tarvittaessa logon ja kuvamateriaalia jälleenmyyjälle.

Jälleenmyyjien lista

Tam-Silk Oy:n verkkosivuilla on lista ja kartta Tam-Silk-tuotemerkin jälleenmyyjistä. Jälleenmyyjällä on oikeus näkyä listalla. Ilmoita asiasta tarvittaessa osoitteeseen info@tamsilk.fi.

Markkinointiyhteistyö

Tam-Silk Oy tekee mielellään markkinointiyhteistyötä jälleenmyyjiensä myynnin edistämiseksi. Käytössä ovat mm. Tam-Silk Oy:n sosiaalisen median kanavat, uutiskirje sekä verkkosivut. Jälleenmyyjien odotetaan olevan asiassa aktiivinen osapuoli.

Ehtojen rikkominen

Tam-Silk Oy pidättää oikeuden keskeyttää  jälleenmyynnin sellaiselle jälleenmyyjälle, joka ei huomautuksesta huolimatta korjaa näiden ehtojen vastaista toimintaansa tai jonka ehtojen rikkominen katsotaan tahalliseksi tai jonka katsotaan haittaavan Tam-Silk Oy:n imagoa.

Tam-Silk Oy pidättää oikeuden peruttaa näiden ehtojen vastainen tukkutilaus, jolloin tilauksen summa palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä.

 

jälleenmyynnin toimitusehdot