Peruutusilmoitus

Peruutusilmoitus

Tuotteillamme on vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää tuotteiden vastaanottamisesta lukien.  Tuote tulee lähettää meille 14 päivän sisällä. Palautus on Sinulle maksuton.

Huomaa, että hygieniasyistä intiimialueita tai hiuksia vasten puettavia avattuja tuotteita ei voi palauttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi alushousut ja päähineet. Ethän sinäkään halua ostaa esimerkiksi alushousuja, jotka ovat olleet toisen henkilön jalassa.

Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

 • Täytä tämä peruuttamisilmoitus. Täyttämättömällä peruutusilmoituksella palautetusta tuotteesta perimme 15 euroa selvittelykuluja. Summa vähennetään rahapalautuksesta.
 • Pakkaa tuote postitettavaksi siten, että se palautuu meille myyntikuntoisena, eli alkuperäiskuntoisena, käyttämättömänä, viikattuna ja puhtaana mukanaan kaikki tuotteen aineistot mukaan lukien tuotelaput. Pesty tuote katsotaan käytetyksi ja täten myyntikelvottomaksi.
  • Ohjeiden vastaisesti palautetusta, mutta myyntikuntoisesta palautetusta tuotteesta perimme siistimis- ja pakkauskuluja 15 euroa. Summa vähennetään rahapalautuksesta.
  • Myyntikelvottomasta tuotteesta emme palauta rahoja. Voimme postittaa tuotteen takaisin postikuluja vastaan.
  • Hygieniasyistä intiimialueita tai hiuksia vasten puettavia avattuja tuotteita ei voi palauttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi alusvaatteet ja päähineet.
 • Leikkaa oheinen postiosoitetarra, kiinnitä se palautuspakettiin ja toimita paketti lähimpään Postin palvelupisteeseen tai automaattiin. Palauttaessasi automaattiin tarvitset Helposti-koodin, jonka saat Postin verkkosivuilta syöttämällä sinne meiltä vastaanottamasi paketin JJFI-alkuisen lähetystunnuksen: www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/
 • Jos haluat vaihtaa tuotteen palauta tuote ja tilaa verkkokaupasta uusi tuote.
 • Lisätietoja: https://tamsilk.fi/toimitusehdot

Täytä seuraavat tiedot selvällä käsialalla:

Tilausnumero:           _____________________________________________________________________Nimesi:                                     _____________________________________________________________________

Puhelinnumerosi:                     _____________________________________________________________________

Sähköpostiosoitteesi:               _____________________________________________________________________

Muista, että jokainen palautettu tuote kuormittaa ympäristöä. Tilaathan vain tuotteen, jonka tuotetietoihin olet tutustunut huolella.

Leikkaa alla oleva osoitelappu ja kiinnitä se palautuspakkaukseen näkyvälle paikalle.

Tam-Silk Oy / Palautus
Lentolankuja 7
36220 KANGASALA


Asiakaspalautuskoodi: 636329