Peruutusilmoitus

Peruutusilmoitus

Tuotteillamme on vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää tuotteiden vastaanottamisesta lukien.  Tuote tulee lähettää meille 14 päivän sisällä. Palautus on Sinulle maksuton.

Huomaa, että hygieniasyistä intiimialueita tai hiuksia vasten puettavia avattuja tuotteita ei voi palauttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi alushousut ja päähineet. Ethän sinäkään halua ostaa esimerkiksi alushousuja, jotka ovat olleet toisen henkilön jalassa.

Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:

 • Muista, että jokainen palautettu tuote kuormittaa ympäristöä. Tilaathan vain tuotteen, jonka tuotetietoihin olet tutustunut huolella.
 • Tulosta ja täytä tämä peruuttamisilmoitus. Voit myös kirjoittaa käsin alla näkyvät vaadittavat tiedot selvällä käsialalla palautuksen mukaan jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta tai voit käyttää tilauksen mukana tulevaa pakkauslistaa ja lisätä siihen vastaavat tiedot. Ilman peruutusilmoitusta palautetusta tuotteesta perimme 15 euroa/tilaus selvittelykuluja. Noutamattomasta tilauksesta peritään aina tuo 15 euroa. Summa vähennetään rahapalautuksesta.
 • Pakkaa tuote postitettavaksi siten, että se palautuu meille myyntikuntoisena, eli alkuperäiskuntoisena, käyttämättömänä, viikattuna ja puhtaana mukanaan kaikki tuotteen aineistot mukaan lukien tuotelaput. Pesty tuote katsotaan käytetyksi ja täten myyntikelvottomaksi.
  • Ohjeiden vastaisesti palautetusta, mutta myyntikuntoisesta palautetusta tuotteesta perimme siistimis- ja pakkauskuluja 15 euroa/tuote. Summa vähennetään rahapalautuksesta.
  • Myyntikelvottomasta tuotteesta emme palauta rahoja. Voimme postittaa tuotteen takaisin postikuluja vastaan.
  • Hygieniasyistä intiimialueita tai hiuksia vasten puettavia avattuja tuotteita ei voi palauttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi intiimialueille puettavat alusvaatteet ja päähineet.
 • Pakkaa mukaan tilauksen mukana tullut lähetyslista.
 • Leikkaa oheinen postiosoitelappu, kiinnitä se palautuspakettiin ja toimita paketti lähimpään Postin tai Matkahuollon palvelupisteeseen. Palauttaessasi Postin automaattiin tarvitset Helposti-koodin, jonka saat Postin verkkosivuilta syöttämällä sinne meiltä vastaanottamasi paketin JJFI-alkuisen lähetystunnuksen: www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/  Matkahuollon palautuksen voi tehdä vain Pakettipisteessä ja siihen riittää koodi: 9538459. Lähimmän Pakettipisteen voit etsiä tästä linkistä.
 • Jos haluat vaihtaa tuotteen palauta tuote ja tilaa verkkokaupasta uusi tuote.
 • Lisätietoja: https://tamsilk.fi/toimitusehdot

Palautukseen vaadittavat tiedot. Täytä seuraavat tiedot selvällä käsialalla.

Tilausnumero:


Nimesi:


Puhelinnumerosi:


Sähköpostiosoitteesi:


Palautuksen syy, eli miten voisimme toimia paremmin:
Tulosta ja leikkaa alla oleva osoitelappu ja kiinnitä se palautuspakkaukseen näkyvälle paikalle. Voit myös kirjoittaa sen käsin selvällä käsialalla jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta.

Tam-Silk Oy / Palautus
Lentolankuja 7
36220 KANGASALA


Asiakaspalautuskoodi: 
636329 (posti) 
9538459 (Matkahuolto)