Usein kysyttyä

Mitkä ovat Tam-Silkin arvot?

Meidän arvojamme ovat kotimainen valmistus ja kotimaiset työpaikat sekä ekologinen ja eettinen valmistus. Meille jokainen työpaikka on tärkeä, sillä jokainen työpaikka on tekijälleen tärkeä. Teemme tätä rakkaudella ja hymyssä suin.

Miten saan ajankohtaista tietoa Tam-Silkistä?

Parhaiten meistä saa ajankohtaista tietoa tilaamalla uutiskirjeen sekä seuraamalla some-kanaviamme Facebookissa ja Instagramissa.

Miten löydän jälleenmyyjän, joka myy haluamaani tuotetta?

Meillä ei valitettavasti ole tietoa jälleenmyyjien valikoimasta. Suurien ketjujen osalta meillä ei valitettavasti ole edes tietoa missä myymälöissä tuotteitamme on. Osa jälleenmyyjistämme ostaa tuotteitamme tukuista, joten meillä ei välttämättä ole tietoa edes kaikista jälleenmyyjistämme.

Tiedossamme olevat jälleenmyyjät löytyvät täältä. Suosittelemme olemaan yhteydessä jälleenmyyjään suoraan. Verkkokaupasta, eli näiltä sivuilta, löydät koko valikoimamme.

Miksi en voi palauttaa ostamaani tuotetta?

Alusvaatteita ei voi palauttaa, jos olet ottanut ne pois pussista. Tämä johtuu hygieniasyistä, sillä emme voi myydä uudelleen alusvaatetta joka on toisen ihmisen yllä.  Alusvaatteeksi lasketaan kaikki sellaisen vaatteet, jotka puetaan suoraan iholle. Ethän sinäkään haluaisi ostaa meiltä alusvaatetta, joka on ollut jonkun toisen henkilön yllä.  Tämän mahdollistaa myös kuluttajansuojalaki: ks. kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38, pykälä 16.

Kaikki päälivaatteet (esimerkiksi poncho, bolero) voi normaalisti palauttaa, jos ne ovat käyttämättömiä ja alkuperäiskuntoisia: ks. toimitusehdot

Miksi joudun maksamaan palautuskustannukset?

Yritämme tällä tavalla pitää tuotteiden hinnat edullisena, sillä palautuskustannukset joudutaan muutoin lisäämään tuotteiden hintoihin. Lisäksi haluamme tällä tavalla vähentää turhien kuljetusten tuomaa kuormitusta ympäristölle.

Miten palautan tuotteen?

Ohjeet löytyvät toimitusehdoista.

En ole tyytyväinen tuotteen laatuun, miten reklamoin?

Olemme erittäin kiitollisia kaikesta palautteesta, sillä se auttaa meitä tekemään entistä parempia tuotteita. Lähetä meille sähköpostilla palautteesi osoitteeseen: info@tamsilk.fi

Tilaaminen Ahvenanmaalle

Voit tilata Ahvenanmaalle ilman arvonlisäveroa. Tilauksen yhteydessä veron osuus poistetaan tilaukselta automaattisesti, jos tilauksessa ilmoitettu postinumero sijaitsee Ahvenanmaalla. Tilauksesi arvonlisävero maksetaan paketin noudon yhteydessä Åland Postille.

Jos palautat tuotteen, niin hae arvonlisäveronpalautusta Tullilta:

  1. Täytä oheinen lomake
    https://tulli.fi/documents/2912305/3510124/971s/027984d6-3205-4ae6-aaaf-71ed8e004619/971s.pdf
  2. Liitä lomakkeeseen alkuperäinen tullauspäätös ja tilausvahvistus, sekä Paytraililtä saamasi palautusilmoitus.
  3. Palauta lomake joko postitse osoitteeseen Maarianhaminan tulli, PL 40, 22101 Maarianhamina tai sähköpostilla osoitteeseen: atp.skattegrans@tulli.fi

Asiasta tarkemmin Tullin sivuilla:
https://tulli.fi/henkiloasiakkaat/ahvenanmaa